Koffiebar in Venlo

Milk

In het hartje van Venlo ligt Milk. Wij beschikken over een ruim assortiment aan koffie, thee, ontbijt en lunch.

The best coffee in town

In alle bescheidenheid mogen we wel stellen dat de beste koffie van de stad geschonken wordt bij Milk. The best coffee in town zullen we maar zeggen en daar zijn onze baristi maar wat trots op. De verschillende melanges zijn afkomstig van duurzame koffiebranderijen en fairtrade en luisteren naar stomende namen als slow-coffee, dirty chai of cortado. Koffie is hier een uiterst serieuze zaak en een absolute must-drink voor alle bezoekers.

Homemade & Fresh

Maar Milk is natuurlijk meer dan een indrukwekkende keuze aan smakelijke koffiesoorten. Het is simpelweg een heerlijk favoriet genietstekkie voor een indrukwekkende ontbijt- of lunchkeuze. Alle producten zijn homemade, vers en seizoensgebonden en natuurlijk met een groen oog voor lokale producten en ondernemers. Eenmaal ontdekt, dan wil je niet meer anders.

Made with love

Ontbijt en lunch moet een beleving zijn en daarom gaan de koks bij Milk geen uitdaging uit de weg. Verse broodjes en broden, verleidelijke salades, culinaire creaties, smakelijke soepen en heerlijke high teas in combinatie met gulle gastvrijheid zijn vaste waardes. Of je nu binnen zit in het sfeervolle restaurant of in de buitenbruis van de uitgaansstraat de Parade verblijft, genieten kun je bij Milk and Cookies altijd en overal. It’s made with love!

Openingstijden

Contact

+31 77 851 8729
info@milkandcookies.nl